Nieuws

Brochure 2018 ziet het levenslicht

Je vindt alles over de getalenteerde gezelschappen waar we mee samenwerken in 2018! Lees ook over de verrassende voorstellingen die op jouw festival of evenement kunnen spelen.
We zijn trots om 4 nieuwe voorstellingen te kunnen presenteren: “Sangkhumta” van Cie Artonik, “Dans l’Engrenage” van Cie Dyptik, “Nyx” van Gijs van Bon en “Silence!” van Les Commandos Percu.
Alle informatie vind je in onze brochure! Geef ons gerust een seintje via e-mail als je deze wilt ontvangen!
 

Turn on the Lights 2017: een nieuw avontuur voor HH Producties !

Samen met IDVT en vele bijzondere partners hadden we de eer om een waar sprookje voor De Bijenkorf te creëren.
Na maanden van voorbereiding, vond de 10e editie van ‘Turn on the Lights’ plaats op donderdag 16 november op de Dam in Amsterdam. Duizenden bezoekers waren present en velen keken ook live mee via Facebook.
Een dikke merci aan de gezelschappen; Gratte Ciel, Cie des Quidams en Aérosculpture!
Bekijk hier de video om een idee van Turn on the Lights 2017 te krijgen!
 

Alain Beauchet heeft ons verlaten

We zijn enorm geschokt door het plotselinge overlijden van Alain Beauchet, mede oprichter van Cie Artonik op 6 november jl.
Samen met zijn vrouw Caro en zijn team creëerden hij waanzinnige voorstellingen die mensen van alle pluimage samenbracht in de publieke ruimte.
Onze gedachten gaan uit naar Caro, Chloé & Léa, zijn familie, vrienden, collega’s en de dansers.
 

Eerder nieuws

Fresh Street #2

Na het succes van Fresh Street #1 in Barcelona en Tàrrega in 2015; krijgt dit symposium van Circo Strada een vervolg tijdens Imaginarius Festival in Santa Maria da Feira van 24-26 Mei 2017.
Kom alles te weten over straattheater, internationale samenwerking, innovatie en publieksparticipatie. Ontmoet artiesten, programmeurs en bevlogen creatieve geesten!
Meer informatie
 

2017, laat ons schitteren in verscheidenheid!

2017 is gestart. Nog 347 dagen die uitgestrekt voor ons liggen. Blanco, als een ongeschreven blad papier. Langzaam, maar soms ook pijlsnel, zullen deze worden volgeschreven. Soms in een minutieus bedachtzaam handschrift, dan weer met lange halen omdat er zo veel om ons heen gebeurd.

2017 wordt een spannend jaar. We kijken uit naar nieuwe producties, samenwerkingen en initiatieven. Maar wellicht belangrijker: er zal wederom een beroep op ons worden gedaan als mens in dit nieuwe jaar. We moeten ons afvragen welke plaats we in de samenleving willen innemen, en welke waarden voor ons écht belangrijk zijn.

Laat ons schitteren in verscheidenheid!

Onze culturele sector, met haar theaterfestivals, straatfestivals, circusfestivals, programmering in de openbare ruimte, muziekfestivals en toffe projecten op ongewone locaties, is bij uitstek geschikt om elkaar grenzeloos te verwonderen, verbazen of te laten verrassen.

2017, laten we er iets moois van maken!
Huub Heye
Tanja Ruiter
 

De brochure van HH Producties is verschenen !

Je vindt alles over de bijzondere gezelschappen waar we mee samenwerken in het komende seizoen. Lees ook over de verrassende voorstellingen die op jouw festival of evenement kunnen spelen.
Ontdek meer over onze nieuwe gezelschappen: Cie Dyptik met D-Construction, een energieke hip-hop danse voorstelling en Cie Concordance met Bug n’Buzz, een dans voorstelling met live muziek voor een terras.
Wil je de brochure ook op jouw bureau hebben liggen? Stuur je postduif.

Theaterbureau HH Producties zoekt allround stagiair(e)

HH Producties heeft vanaf 1 februari 2017  een stageplaats voor een enthousiaste en nauwkeurige 3e of 4e student(e) HBO/WO, die flexibel en stressbestendig is. Je hebt interesse in het (buiten-) theater en houdt van multitasking.

Meer informatie (EN)

Welkom, Cie Concordance!

Cie Concordance en HH Producties slaan de handen ineen om komend seizoen de voorstelling Bug n’Buzz te gaan touren.
Cie Concordance is een frans gezelschap dat dans en live muziek mixt tot verrassende creaties.
In Bug ’n Buzz veranderen twee karakters een doodgewoon terras in een bijzondere speelplek waardoor het nietsvermoedende terraspubliek zomaar in het middelpunt komt te staan.
Geef gerust een seintje als je meer info wilt ontvangen over Bug n’Buzz.

Gloria (Pig) gaat met pensioen

Een bericht van GLORIA.(channeled thru Chris Davies):
"Now that my touring life has come to an end I just want to say what an absolutely brilliant 13 years I've had travelling the world, meeting thousands of people and feeding hundreds of little piggies. I've had some great adventures including having my tail nicked at a festival in Bruge and losing a nipple in Amsterdam, but it always turned out well in the end. I also enjoyed listening to the different kinds of music that was played in the van on epic journeys and especially loved hearing stories by John Shuttleworth and Garrison Keillor, so many great memories.
Mostly though I want to thank all the the people who have loved and cared for me in all those years, keeping me safe from harm, sheltering me from rain and snow and cooling me down in baking sunshine, so to Edward Taylor, Sue Auty, Ali Wood, Steven Gumbley, Scott Tomlinson, Sonya Moorhead, Mary O'Neill, Mary Gerardine Hooton, Jack Lockhart, Jiminy Hip-Hop, Katy-Anne Bellis, Toots Chitty, Tom Byrne, Jonny Quick, Christian Greenhalgh, Claudia Jazz Haley, Anne Tucker, Esther van Wageningen, (I know there's more but my memory is fading) Big Gigantic Love to you all……I'll never forget you xxx
PS. and to Chris Davies who had the hardest job of all keeping everything in order in the farmyard. Oink."

HH Producties verwelkomt Cie Dyptik

HH Producties en Cie Dyptik slaan de handen ineen om de voorstelling D-Construction te gaan touren.

Cie Dyptik is een Frans hip-hop en dansgezelschap dat verschillende dansstijlen vermengt met een waanzinnige muziek. De dansvoorstelling D-Construction onderzoekt het belang van identiteit met zes dansers en een metalen structuur op het midden van de scène.

Neem vooral contact met ons op om meer informatie over de voorstelling te ontvangen.
Je kunt de voorstelling ook nog zie op 1 Oktober tijdens Fête de St. Denis en op 22 Oktober tijdens Karavel Festival in Bron.

Première Ongekende Evidenties tijdens Festival Reuring!

De nieuwste voorstelling van Rode Boom; ‘Ongekende Evidenties’ gaat tijdens Festival Reuring in Purmerend in première!
In ‘Ongekende Evidenties’ proberen Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederika del Nero het ‘toeval’ uit te dagen.
Het publiek komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. De voorstelling is spectaculair, poëtisch en zeer muzikaal.

Première 23 juni om 19h15 tijdens Festival Reuring in Purmerend.
Ook nog op 24 juni om 19h15 tijdens Festival Reuring in Purmerend.
Meer info

Mentalisme, meer dan een trucje

Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn nieuwste show ‘Ongekende evidenties’ alles aan het toeval over. Of toch niet? Een trip doorheen de kunst van het mentalisme.
Lees hier het artikel wat Liv Laveyne schreef voor Circusmagazine#45

FRESH STREET #1

HH Producties heeft meegewerkt aan de voorbereidingen en de realisatie van de eerste editie van FRESH STREET, een Europees seminar voor de ontwikkeling van het straattheater!
Bekijk hier een filmverslag van Fresh Street !

Kurt Demey wint goochelwedstrijd in België

Op 11 oktober 2015 vond in CC Het Bolwerk (Vilvoorde) het Belgisch Kampioenschap Goochelen plaats. Mentalist Kurt Demey won (samen met Stefan Paridaen) de titel en een geldprijs van 1.000 euro; de jury loofde zijn originaliteit, durf en onbegrijpelijkheid van het geheim.

Fresh Street #1

Van 9 tot 11 september 2015 organiseert het Circostrada Netwerk, in Barcelona en Tàrrega, de eerste editie van FRESH STREET, Europees seminar voor de ontwikkeling van het straattheater!
FRESH STREET wordt georganiseerd in samenwerking met Fira Tàrrega, en met de steun van het Departement van Cultuur van de Catalaanse Regering en Instituut Ramon Llull.

Bekijk hier het pre-programma met namen van sprekers en culturele toppers van dit not-to-be-missed event van de sector.
HH Producties is trots om mee te kunnen werken aan de voorbereidingen van dit seminar!

Interview Circus Katoen op Circuspunt.nu

Circuspunt.nu vond het hoog tijd voor een nadere kennismaking met Circus Katoen.
Lees hier het volledige interview over circus, de natuur en het vinden van inspiratie.

 
Close