HH Producties, theaterbureau voor theater, dans en circus

Samenwerken met theatergezelschappen, ontwikkelen van artistieke concepten en eigenzinnige programma’s voor festivals is onze ‘core business’.

HH Producties is een creatief en avontuurlijk theaterbureau in Amsterdam. Sinds 1998 ondersteunen we [inter]nationale theatergezelschappen met raad en daad.
Onze kracht? Wij zijn gummers. We wissen grenzen in denken en doen. Zo krijgt verbeeldingskracht de ruimte die zij nodig heeft. Bovendien verstevigen onze kennis, kunde en contacten de zakelijke levensvatbaarheid van de gezelschappen.
Onze werkzaamheden lopen uiteen: van ondersteuning in het creëren of de zoektocht naar partners tot het vinden van meer speelplekken of het vergroten van de naamsbekendheid.

Het begint met behoeftes en verwachtingen helder krijgen. Dan kun je samenwerken. Ons einddoel: schouder aan schouder met gezelschappen, theaters, festivals en andere organistoren de wereld gelukkiger maken.
Aards streven, hemels plezier. Nog fijner: het lukt. In tal van landen bieden we eigenzinnige theater- en circusvoorstellingen in de publieke ruimte, op onorthodoxe locaties of in het theater.
Ook ontwikkelen we enkele malen per jaar een artistiek concept of realiseren we een volledige programmering. Zo weten we mensen te raken en vooral samen te brengen.