Tall Tales Company viert feest

Dit jaar vieren we twee keer feest! Tall Tales Company - het grootste circustheatergezelschap van Nederland, en Circusstad Festival in Rotterdam– dé toonplek voor moderne circusvoorstellingen, vieren ...

25 apr 2023

Dit jaar vieren we twee keer feest! Tall Tales Company  - het grootste circustheatergezelschap van Nederland, en Circusstad Festival in Rotterdam– dé toonplek voor moderne circusvoorstellingen, vieren tienjarig jubileum met een unieke voorstelling, Square 10.
In Square 10 volgt het publiek een route voor en achter de schermen van Theater Rotterdam, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot museum voor ´levende jongleersculpturen´. Met precies geometrisch jongleerwerk en filosofische bespiegelingen over de verborgen codes in ons leven brengt Tall Tales Company een verfrissende en toegankelijke circusvoorstelling.
Voor het feestelijke jubileum is het succesvolle Square Two bewerkt naar Square 10, en nemen 10 jongleurs het publiek mee op een ontdekkingstocht door Theater Rotterdam, waarbij de jongleurs de geheime patronen onthullen van de verborgen plekken in het theater.
Zorg dat je deze unieke kans niet mist en bezoek Square 10 tijdens de jubileum-editie van Circusstad Festival op 3, 4, 5, 6 en 7 mei.