HH Producties blaast 25 kaarsjes uit!

Na vele jaren van het organiseren van creatieve projecten begon het allemaal écht in 1998 . HH Producties zag officieel het licht. Na een toevallige ontmoeting stal het buiten theater ons hart en bego...

30 aug 2023

Na vele jaren van het organiseren van creatieve projecten begon het allemaal écht in 1998. HH Producties zag officieel het licht. Na een toevallige ontmoeting stal het buiten theater ons hart en begonnen we met het begeleiden van theatergezelschappen.

De afgelopen 25 jaren waren een fantastisch avontuur waarin we op verschillende plekken in de wereld prachtige voorstellingen hebben kunnen laten zien. We ontwikkelden concepten voor festivals, maakten artistieke programma’s en creëerden een festival. We hebben magische momenten gecreëerd en creatieve zaadjes geplant die prachtig tot bloei zijn gekomen.

Onze gezelschappen hebben hun sporen achtergelaten in meer dan 35 verschillende landen over de hele wereld. Dit hadden we niet kunnen doen zonder de steun van gezelschappen, festivals, artiesten, stakeholders en publiek. Een dikke merci dat je ons tot nu toe hebben vergezeld op deze reis. We kijken ernaar uit om samen verhalen te blijven vertellen en te blijven delen, beyond imagination!